perjantai 11. marraskuuta 2016

Imagine ja vähän rauhaakin.

Huomenta!

Tänään Yksisarviset kertovat seuraavanlaista:

IMAGINE


"Mitä näkisit, ajattelisit ja kuulisit, jos toiveesi toteutuisivat? Kun kuvittelet toiveesi toteutuvan, autat samalla toiveen toteutumisessa. Tämä kortti kehottaa sinua kuvittelemaan toteen sen, mitä todella haluat. Tämä on ihmisen mielikuvituksen voimaa, jota myös uskoksi kutsutaan. Usko, että toiveesi voivat vielä toteutua!"
***

MIEKAT 2. RAUHA

 
 -sisäinen rauha- voima tehdä päätöksiä- henkistä rauhaa sisältäviin tilanteisiin tai ihmissuhteisiin liittyvät päätökset-

Miekkojen 2. edustaa mielenrauhan etsimistä, syvää halua tulla sinuiksi itsensä kanssa. Kortti kuvaa sitä, että todellinen tasapaino ja sisäinen rauha merkitsee myös liikettä ja uusia asioita; kaikki muuttuu jatkuvasti. Kortti saattaa viitata myös haluun vetäytyä joksikin aikaa omaan rauhaan ja pitää yhteydet ulkomaailmaan vähäisinä.

Jos sinulla on kaksi vaihtoehtoa, valitse niistä se, joka on lähinnä sydäntäsi. Kun teet oikeita valintoja, mielesi rauhoittuu ja löydät sisäisen tasapainon. Voit kokeilla myös joitakin kehoa ja mieltä rauhoittavia harjoituksia, kuten meditaatiota. Nauti tästä hetkestä.

Sisäinen rauha on erityislahja. Suojele sitä, mutta älä koskaan yritä takertua siihen.

" Rentoudu ja hiljenny. Kun olet sopusoinnussa itsesi ja elämäsi kanssa, olet sopusoinnussa myös ulkomaailman kanssa."

Varaa itsellesi aikaa syvään rentoutumiseen.! Nyt on hyvä aika tarkastella menneisyyttäsi, nykyisyyttäsi ja tulevaisuuttasi. Kirjoita näkemyksesi muistiin.

Mitkä elämäsi alueet ovat sinulle erityisen tärkeitä? Nyt voit rauhassa tehdä tarvittavat päätökset. 
Syvä rauha täyttää sydämeni.
***
Kylläpä taas osui ja upposi. Ensinnäkin Yksisarviset muistuttavat taas siitä, että saat sen, mitä toivot! Pieniä toivomuksia on ilmassa ja se luo toivoa ja uskoa tulevaan :-) Jotenkin tämä MIEKKOJEN 2. RAUHAKIN on hyvin kuvaava. Eilen oli nimittäin sota pystyssä.
Asia liittyy työhöni. Hengitän syvään.
En tiedä mistä alottaisin. Enkä tiedä kannattaako minun sitä tässä enempää avatakaan. Mutta mutta. Yksisarviset muistuttivat minua siitä, että rakkaus voittaa vihan. Minun pitää päästä kaiken tämän maallisen yläpuolelle, miettiä omia tekemisiäni ja lataan kovat panokset piippuun. Olen ollut liian pitkään liian kiltti. Siitä nämä kaikki vaikeudet johtuvat. Minun olisi pitänyt tehdä tämä kaikki jo muutama kuukausi sitten. Mutta kun asiaa vähän pidemmälle ajattelen - oikeastaan hyvä että näin kävi. Nyt osaan asennoitua oikein :-)

Muikeaa perjantaita Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)