lauantai 12. marraskuuta 2016

Iloton lauantai

Huomenta!

Katsotaanpa mitä tämä lauantai tuo korttien puolesta tullessaan!

MALJOJEN 5. PETTYMYS

 

"täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät."

Porttikortti. Menetys, surutyö.Matka kohti valoisampaa tulevaisuutta, pysyvyyteen ja jatkuvuuteen.

Kultaiset maljat ovat muuttuneet lasisiksi. Ne ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Materia on voittanut henkisyyden. Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset.

Tämä kortti symboloi surua ja epäonnistumisen pelkoa. Se on tunteenomaista reagoimista johonkin sellaiseen, minkä ihminen menettää tai mitä hän ei saa. Asiat eivät kuitenkaan ole aina siltä miltä ne näyttävät. Toivoa ei ole menetetty; uuden alku on aivan lähellä. Tämä kortti kuvastaa myös herkkyyttä, haavoittuvaisuutta ja syvästi koettuja tunteita. Kortti saattaa kertoa myös siitä, etteivät tähän saakka nautintoa tuottaneet asiat enää tyydytä.

Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi ovat nyt tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.

Millä elämäsi alueella pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?

Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemään millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta omaa sisäistä ääntäni. 

*** 

Miten en olekaan yhtään yllättynyt tästä kortista. Sillä uskon korttien todellakin tietävän! Nimittäin....Olenkin teille jo kertonut, että viikkoni on ollut todella raskas kaikin tavoin. Henkisesti se on ollut todella uuvuttava, veemäinen ja ahdistava. Tämän lisäksi kotona on ollut liikaa kosmista yksinäisyyttä. Ihan liikaa. Herään aamuyöllä ja ahdistavat ajatukset tulevat päähäni. Sydämeni pamppailee kun ikävät ajatukset riisteilevät päässäni. Hermostun, suutun ja minua alkaa ketuttamaan. Tunnen olevani vihaa täynnä. Nukahdan uudelleen jos nukahdan ja samulla en haluaisi nousta sängystä ylös. Itken. Jo siinä vaiheessa kun ei ole valotkaan vielä päällä. Olen yksin, niin yksin. Ennenkaikkea; olen onneton.

Minulla on sellainen olo, että olen tosissaan töissäni kuin yksinäinen haavoitettu susi, joka ärisee jokaiselle vastaantulijalle ja kotona yksinäinen haavoitettu susi, joka makaa pesässään aamusta iltaan ja odottaa noutajaa. No ehkä tämä oli nyt vähän teatraalisesti kirjoitettu, mutta pointti on siinä, että päivät toisensa jälkeen ovat samanlailla erilaisia, ilottomia, tylsiä. Tällä hetkellä ainoat kontaktit ulkomaailmaan ovat puhelimen päässä ja nekin harvakseltaan. Vaikka juuri tällä viikolla olinkin siellä tapaamisessa, niin kuitenkin nekin ovat vähän pinnallisia. Toisaalta niitäkin tarvitaan. Ei aina tarvitse miettiä syntyjä syviä.

Miten löytäisin ilon takaisin elämääni? Yksisarviset eivät ainakaan voi tehdä mitään muuta kuin auttaa. He näkevät kaikessa positiivisuutta ja viestittävät sitä eteenpäin. Se on oikeastaan aika ihanaa. Katson kortin: 

 HAPPY THOUGHTS

 
 

Tunteaksesi olosi iloisemmaksi, ajattele esimerkiksi muistoa, joka saa sinut hymyilemään. Onnellisuus on loppujen lopuksi melko yksinkertaista – se juontaa juurensa iloisista ajatuksista. Kortin mukaan olet viime aikoina ajatellut ennemminkin surullisia, negatiivisia ajatuksia. Nyt sinun olisi aika muuttaa ajattelutapaasi positiivisemmaksi. Vaikka elämässäsi olisi tällä hetkellä surullisia tapahtumia on sinulla valta tulla onnelliseksi ajattelemalla positiivisesti iloisia ajatuksia. 

Onnellisuus on taianomaista energiaa, joka vetää puoleensa miellyttäviä kokemuksia. Kun sinä olet iloinen, nostatat myös ympärilläsi olevien ihmisten mielialaa. Iloisuutesi saa kaikki voimaan paremmin ja auttaa meitä nauttimaan paremmasta maailmasta.

 ***
Näinhän se on. Iloisia ajatuksia pitää oikein miettiä. Ehkä ensimmäinen on se, että ei tarvitse mennä töihin. Tänään on vapaapäivä ja se on iloinen asia. Siitä niinkuin lähdetään. 
Minusta tämän aamun postaus osoittaa taas sen, miten hyvit kortit pystyvät tulkitsemaan tällä hetkellä ilmassa olevia energioita. Olen pettymykseen auttaa iloisten asioiden ajattelu. Minä yritän niihin nyt keskittyä.

Parempaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)