perjantai 18. marraskuuta 2016

Perjantaina Lanttien vitonen ja vähän ritaruuttakin

Huomenta!

LANTTIEN 5. HUOLI aloittaa tämän perjantain.

 
- huolet, rahahuolet, asioiden hautominen, pessimismi, selviytymisen pelko, ulkopuolelle jäämisen pelko, ongelmallinen kanssakäyminen-
Viisisakarainen tähti on kadottanut tasapainonsa - yksi sen sakara osoittaa suoraan alaspäin. Jokin tilanne on juuttunut paikoilleen tai siihen on kasautunut paljon jännitystä. Kanssakäymisen selkiinnyttäminen näyttää mahdottomalta. Niinpä kaikki näyttää vieläkin synkemmältä. Ihmissuhteet uhkaavat rikkoontua ja kaikki, mihin kosket, hajoaa. On aivan kuin sinut olisi tuomittu tarkkailemaan, kun kaikki ympärilläsi hajoaa. Lanteissa olevat viisi symbolia voidaan selvittää seuraavalla tavalla:
Punainen kolmio: oma energiasi on estynyt Keltainen kolmio: ajatuksesi kiertävät ratkaisun löytymisen, ulospääsyn, läpimurron ympärillä. Vaaleansinen kasvava kuu: tilanne koskettaa alitajuntasi syvimpiä syövereitä. Se menee suoraan lävitsesi. Musta soikio: musta aukko, ei ulospääsyä, toivottomuutta. Sininen ympyrä: sisäinen viisautesi kehottaa sinua tekemään jotain.
Tilanteessa on ongelmallista se, että et tee mitään, mutta samalla kuitenkin kidutat itseäsi sekavilla ajatuksillasi.

Kun olet nostanut tämän kortin, olet valmis katsomaan elämäntilannettasi sellaisena kuin se on. Sinulla on nyt tilaisuus vapautua aloittamalla tarvittava keskustelu joko kumppanisi tai itsesi kanssa. Vain selkeä ja avoin kanssakäyminen helpottaa edistystä.

Millä elämäsi alueilla et ole tarpeeksi selkeä ja päättäväinen? Keiden kanssa sinun tarvitsee selvittää asioita?

Nosta uusi kortti nähdäksesi, mikä muuttuu, kun puhut avoimesti asioista tai kun annat itsellesi luvan katsoa rohkeasti tilanteen todellisuutta.

Jotta elämäsi voisi olla huolettomampaa ja tasapainoisempaa, sinun on lakattava murehtimasta sitä, minkä olet jättänyt taaksesi. 
Elän todellisemmin ja rehellisemmin! ***
Ja koska haluan nähdä, mikä muuttuu niin nostin toisen kortin:
 
LANTTIEN 4. VOIMA
 


 -periaatteet, rakenteet, turvallisuus, voima, omavaraisuus, luotettavuus, luonteenlujuus, jäykkyys-

Lanttien neljä symboloi tarvetta olla itsenäinen ja pitää asiat omissa käsissä. Kortti muistuttaa elämään liittyvistä rajoituksista ja rajojen tarpeesta, mutta kehottaa myös hellittämään niistä aina kun se on mahdollista. Kortti kuvaa hyvää taloudellista harkintakykyä ja taitoa asettaa järkeviä tavoitteita. Kortti kuvastaa niin ikään sisäistä voimaa ja tietoisuutta.

Pysähdy ja mietiskele; tunnustele omaa energiaasi. Pidä huolta siitä, ettet noudata sokeasti ulkopuolelta tulevia sääntöjä ja neuvoja. Jos teet niin, saatat luopua omasta arvostelukyvystäsi ja tukahduttaa omat tunteesi ja sivuuttaa inhimilliset näkökohdat. Opettele antamaan ja vastaanottamaan luonnollisesti ja tunnistamaan omat rajasi. Ole oikealla tavalla ylpeä siitä, mitä olet saavuttanut.

Tällä kortilla on kaksitahoinen merkitys. Vain sinä itse voit tietää, onko elämäsi kuin tiukasti suljettu linnake, vai tarvitsetko päinvastoin lisää vakautta ja sääntöjä.

Miten suhtaudut erilaisiin rajoituksiin ja moraalisääntöihin? Oletko liian tottelevainen tai liian vastuuton?

Tiedostan omat rajani ja pidän niistä huolta!
*** 


SAUVOJEN RITARI
 
-a real charmer
- a magnetically attractive person Recklessness
- just do it - whatever the consequences
- immense charm, but less commitment
- emigration, making a major move.
***

Nostinpa tähän kaksi korttia. Ensinnäkin kyllä Sauvojen Ritari tuli ensimmäiseksi käteeni ja näenkin siinä itseni karauttamassa punainen viitta päällä töihin. Nyt on levätty ja sairastettu ja nyt jaksaa taas! Odottavatko ne huolet sitten siellä?

Lanttien Huoli- kortti on väreiltään jo melkoisen synkkä. Se VOI tarkoittaa kyllä parisuhdettakin, kuten Maljojen Viisi viime viikonloppuna, mutta tämä voi kyllä kertoa ongelmallisesta kanssakäymisesta ihan töissäkin. Koska meillä on ollut siellä niin pirun hankalaa. Ulkopuolelle jäämisen pelko liittyy todellakin töihin, pessimismi yleisesti elämään, samoin huolet. Rahahuolia ei PITÄISI nyt olla mutta tuo ongelmallinen kanssakäyminen on kyllä ihan kuin töistä. No, sittenhän sen näkee, miten asiat menee kun sinne asti tänään pääsen. Onneksi kortit kehoittivat minua nostamaan uuden kortin, mitä tapahtuu kun ilmaisen itseäni avoimesti ja päättäväisesti! Ja sieltähän tuli Lanttien 4. mikä edustaa VOIMAA ja päättäväisyyttä. Kyllä kortit katsovat nyt töihin, arvelisin näin.

Onneksi olen pitkästä aikaa saanut iloisia uutisia harrastusten parista. Se ikäänkuin ilahdutti minua todella paljon ja elämä hymyilee. Taas muistan että on paljon muutakin kuin työ! Ihanaa! Myös eilinen päivä oli oikein piste iin päälle. Olinhan sairaslomalla vielä eilisen, niin seurustelin vanhan isoäitini kanssa koko päivän ja myöhään illalla vielä kävin lenkillä rakkaan ystäväni kanssa. Sosiaalista elämää minulle parhaimmillaan. Maljojen Ritari kun on ollut töissä aamusta iltaan. Kyllä tämä tästä...

Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)