perjantai 4. marraskuuta 2016

Tsunami ja vähän muuta

Huomenta!

Tänään tällaista:

TSUNAMI - Wake- Up- Call

“You are getting <or recently received> a wake-up call. It may be in the form of a significant loss or other dramatic event in your life, typically one that you were not prepared for initially. You may feel stunned at first, surprised by the unexpected events that are occurring. Yet you also know that it is time to draw back the curtain of avoidance and denial and confront the truth that exists in the subtext of this event. You are experiencing a real- life drama, so there is no need to amplify it more than already is.

Often when you look back after something like this has passed, you can recall signs that foreshadowed it happening. There may have been obvious clues that you ignored or omens that were so subtle they were easy to dismiss as imaginings of the mind rather than the voice of your instinct."
***
Ei pitäisi eilistä katsoa, tänään kun on uusi päivä. Mutta pakko kertoa, että eilinen päivä oli oikea floppi. Pitkästä aikaa tänään oli sellainen olo, että en halua nousta sängystä ylös. Mutta on pakko. Pelkkää pettymystä. Ihan pelkkää. Kyllä tosiaan tekisi mieleni mennä talviunille, kuten Selma minulle hienosti kommentoi.  Herätä joskus kesäkuun alussa. Olisiko se hyvä?

Tässä vaiheessa kuulen kutsun Yksisarvisilta. He tuovat valtavalla positiivisuudellaan usein lohtua ja turvaa. Tämä tuli:

 
"Vastaus kysymykseesi on ehdottomasti kyllä. Kuitenkin sillä edellytyksellä, että pidät ajatuksesi positiivisina. Voit toteuttaa toiveitasi nopeammin, jos kiinnität huomiota ajatuksiisi, tuntemuksiisi, sanoihisi ja näkemyksiisi, jotka toistavat itseään sinulle. Tämä sisäinen ohjauksesi pyytää sinua toimimaan positiivisesti, ja on tärkeää, että toimit niin. 
Tämä kortti kehottaa sinua jättämään huolet ja murheet syrjään ja tuntemaan itsesi varmaksi siitä, että kaikki on positiivista. Toiveesi tulee toteutumaan ja luultavimmin paremmin kuin voisit kuvitellakaan. Sinun tulee vain uskoa, toivoa ja toimia silloin, kun sinua opastetaan.
***
 Hieno juttu. Kertakaikkiaan. KAIKKI on positiivista. Pitänee nyt vain ajatella näin.

IHANAA PÄIVÄÄ SINULLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)