tiistai 8. marraskuuta 2016

Tiistai alkaa ongelmanratkaisulla

Huomenta!

Olen joutunut nyt pattitilanteeseen. Ääritilanteesta toiseen. Aikaisemmin minulla ei ollut vaihtoehtoja, mutta eilisen päivän aikana niitä tuli nyt kaksi. Nyt on todella hankala päättää kahden hyvän vaihtoehdon välillä, mihin päädyn!

Menneisyys: LANTTIEN 9. SAAVUTUS


-kasvu, saavutus, rakkauteen, viisauteen, luovuuteen sitoutuneisuus, mitä enemmän annan sitä enemmän saan-

Kortin keskellä olevat kolme lanttia symboloivat rakkauden, viisauden ja luovuuden yhdistymistä. Keskeisin yhteenliittävä voima on rakkaus, jonka vaal.pun väri näkyy kahden muun värin läpi. 

Tämä kortti symboloi tasapainoa ja korkeampaa tietoisuuden tasoa, joka näkyy myös ulospäin. Kortista kuvastuu ehdoton luottamus siihen, että valittu tie on oikea. Kortti on ilon, elinvoiman, menestyksen, antavan rakkauden ja täyttymyksen symboli. Kortti kuvastaa myös sadonkorjuun aikaa, työn hedelmistä nauttimisen aikaa.

Jos tietämyksesi ja luovuutesi tulevat rakkaudesta, hyödyt kaikesta elämäsi tilanteista. Mitä syvemmin olet sitoutunut, sitä laajempi on ymmärryksesi.

Tiedätkö, mikä on elämäsi korkein päämäärä?

Mieti tarkoin, onko se, mitä nyt pidät saavutuksena, tasapainossa lopullisen päämääräsi kanssa?

Kaikki, mitä tänään tapahtuu, on parhaaksi kasvulleni. Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan.

Kun olet avoin, tietoinen ja rakastava, olet valmis ottamaan myös vastuuta. Silloin vaikeimpiinkin kokemuksiin kätkeytyy suuri lahja.

***

Nykyisyys: MALJAT 8. UUPUMUS


-Lamaannus, tukketutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo.

Liian paljon nautintoja ja hemmottelua! Olet jo tarpeeksi energiaasi ihmisiin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi.

Kortti kuvaa kyllästymistä nykyiseen elämäntyyliin ja tarvetta löytää elämälle jokin syvempi tarkoitus. Kortti kuvaa tämän uudenlaisen energian ja täyttymyksen tunteen etsimistä niin sisäisestä kuin ulkoisestakin maailmasta. Kortti symboloi muutosta, vanhan taakse jättämistä ja uuden löytämistä.

Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa "ei." Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta ei saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.

On tullut aika asettaa rajoja. Jos annat jatkuvasti käyttää itseäsi hyväksi, heität runsaasti arvokasta aikaa hukkaan. 

Uskallan kohdata muutokset ja tehdä niiden vaatimat ratkaisut. 
***

Tulevaisuus: SAUVAT 6. VOITTO

  
-voitto- menestys- selkeys- läpimurto- energioiden yhdistäminen-

"Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa, missä tahdomme."

Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestyneet tarkoituksenmukaiseseti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleen syntymää kuvaavat feeniks- linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekin palaavat jälleen. Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.

Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia.

Tee mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen.

Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?

Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianosaisille. 
 ***


Mitä tehdä?: MIEKAT 9. JULMUUS


 Viha itseä kohtaan, ivallisuus, ajattelemattomuus, raakuus, julmuus, kostonhalu, ilkeys, kataluus, rankaiseminen- 

Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn.

Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.

Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars- energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun yhä edelleen viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin. 

 Tämä voi tapahtua kahden eri henkilön välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden eri näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi vuoksi. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin.   

Joissain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.

"Tunnustan ja ymmärrän omat ja toisten virheet- ja annan anteeksi."

Nosta kortti nähdäksesi millaista elämäsi olisi, jos hyväksyisit itsesi sellaisena, kuin olet!

- LANTTIEN PRINSESSA

 

"raskaus, Maaäiti, syntymä, uudistuminen, tasapaino."

Tämä kortti on yksi kolmesta äitiyden kortista. Laajemmasta näkökulmasta jonkin uuden identiteetin, ajatuksen tai käsitteen äiti. Kortti kuvaa sitä, että olosuhteet ovat nyt otolliset uusille aluille. Kaikki on sopusointuista ja tasapainoista ja Prinsessa on syventynyt siihen, mikä hänen elämässään on oleellisinta. Hänessä on lempeää lujuutta ja tyynen pinnan alla piilevää voimaa. Prinsessa luottaa siihen, että kaikki sujuu niin kuin on tarkoitus. Valmistelut on tehty ja luovuus valmiina puhkeamaan kukkaan ja ilmentymään mitä moninaisimmissa muodoissa.

Yritä löytää itsellesi sellainen energia, joka on  herkkää, levollista ja luottavaista. Kun olet yhteydessä tähän sisäiseen lähteeseesi, rakkautesi ja elinvoimasi lisääntyvät ja luovuutesi voi alkaa ilmetä aivan uusilla alueilla. Kun löydät lempeän mutta lujan voiman sisältäsi, voit saada aikaan ihmeitä! Jos sinulla on jotain selvitettävää äitiyteen tai omaan äitiisi liittyen, nyt on otollinen aika käsitellä noita asioita. 

Jotain uutta on tulossa elämääsi! Valmistaudu siihen! Valmistaudu tähän kaiken vastaanottamiseen jo etukäteen, jotta voit nauttia siitä tietoisemmin.

Mitä sinun täytyy tehdä, että olisit valmis tähän?


Olen nyt valmis elämäni uudelle kauneudelle.

***

Ulkopuolelta tuleva auttava tai häiritsevä energia: MIEKAT 6. TIEDE

 
 
- kyky eritellä ja yhdistää ideoita; kaikenkattava näkemys; kaiken kattava ymmärrys, puolueettomuus-

Miekkojen 6. symboloi kommunikaatiota, henkisyyttä, rauhaa ja sopussointua. Kortti kuvaa ikään kuin matkaa tuntemattomaan sekä niitä uusia mahdollisuuksia, joita tuo matka tarjoaa. Se symboloi myös kärsivällisyyttä, objektiivisuutta, harkintaa ja odottamista. Kortin taustan sirpaleisuus muistuttaa siitä, että on tärkeää olla hajottamatta itseään liian moneen suuntaan ja että liiallinen analysointi pikemminkin rikkoo kuin eheyttää.
"Kuljet rauhallisempaa aikaa kohti. Surua tai haikeutta on ilmassa. Matkat ja muutto kauas voivat olla mahdollisia. Matka voi olla henkinenkin. Harmonia palaa. Kun olet kokenut raskaita aikoja, tämä kortti lupaa parempaa tulevaa." 
 
Kun mieleesi laskeutuu hiljaisuus, voit oivaltaa asiat uudella ja syvällisemmällä tavalla. Ole kärsivällinen äläkä kiirehdi turhaan.
***
Suurimmat toiveet tai pelot:SAUVAT 10. TORJUNTA


- torjutut tunteet, pidätelty energia, eroaminen, eristäytyminen, aggressiivisuus-

Jos pelkäät hylkäämistä, paheksuntaa, tai rangaistusta, alat torjua omia mielijohteitasi. Et voi ilmaista vahvuuttasi, elinvoimaasi ja elämänenergiaasi. Torjuttuina nämä energiat muuttuvat ärsytykseksi, raivoksi tai väkivallaksi. Jos tälle aggressiolle ei löydy ulkoista purkautumistietä, se voi kääntyä sinua itseäsi vastaan. Se voi ilmetä itsensä aliarvostamisena tai millaisena masennuksena tahansa - myös sairastumisena.

Tämä kortti on kutsu. Huomaa kuinka tukahdutat omaa elämänenergiaasi - lopeta tuo tukahduttaminen. Se on askel kohti itsestäsi vastuun ottamista ja itsesi vapauttamista perusteettomista moraalisäännöistä ja -rajoituksista.

Tukahdutatpa itseäsi sitten tietoisesti tai et, huomaa, että on olemasssa paljon enemmän, mitä haluaisit ilmaista, kokea, juhlia ja mistä haluaisit nauttia. Uskalla tehdä niin!

On asioita joita olet aina halunnut sanoa tietyille ihmisille. Mitä ne asiat ovat ja keitä nuo ihmiset ovat? Voit juuri tällä hetkellä sanoa itsellesi nuo asiat!

Minulla on oikeus kuunnella tunteitani ja sitä, mihin elämä minua kuljettaa.
***

Tulos tai seuraus:LANTTIEN 2. MUUTOS
  
- muutos, transformaatio-

Kolminkertainen muutoksen kortti. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!

Onnea ja laajentumista symboloiva Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat kauriin merkin ominaispiirteitä. Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa. Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi hereilläoloa.

AINOA PYSYVÄ ASIA ON MUUTOS.


Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

 ***
Mielenkiintoista. Menneisyydessä on juuri ollut tuollaista kolmen ihmisen välistä suhdetta ja ristiriitaa, joka on saattanut nyt minut tähän pisteeseen, missä minä olen nyt. Nykyisyydessä olen todellakin tunteiden suossa, siksi minä tämänkin pöydän nyt rakensin, sillä kaikki energia tuntuu nyt valuvan tähän päätösten tekemiseen. Olen aivan uupunut! Tulevaisuus on kuitenkin voiton arvoinen, päätös tulee olemaan onnistunut! Mitä tehdä- kortti on myös mielenkiintoinen. Olen välillä todella ankara itselleni ja siitä johtuen tämä kortti on kohdillaan. Minusta kaikkein osuvin on myös tuo mitä sitten - kortti, josta ilmestyi Lanttien Prinsessa. Ihan mahtavaa! Pois negatiivinen ajattelu ja itsensä ruoskiminen!!! Toiveita ja etenkin pelkoja on, kuten myös tässä kortissa tuli ilme ja lopulta tuo Lanttien 2. muutos on päämäärämme. No, muutoksia tulee olemaan joka tapauksessa!

Tämmöistä jorinaa tänään. Kohta tulee kiire töihin.

Talvista päivää Sinulle. Meillä tuiskuttaa!
***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)