torstai 24. marraskuuta 2016

Maljojen viikko jatkukoon

Huomenta!

Maljojen viikko jatkuu - kirjaimellisesti.

Lähimenneisyys: MALJAT 4. YLELLISYYS

 

”Rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus.-

 Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi. Vaarana on, että tunteet alkavat elää aivan omaa elämäänsä. jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät tiedostamattamme, selkeä vaaleansininen taivas tummenee ja menettää kirkkautensa.  

 
Läheisyys perheesi tai muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa antaa sinulle paljon lämpöä ja turvaa. Pidä kaikissa läheisissäkin ihmissuhteissa huoli omasta vapaudestasi!"

 
***

Tämä hetki: MAAILMANKAIKKEUS
  

Ympyrä on sulkeutunut. Olet lähempänä maailmankaikkeutta.



”Täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen.”

Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.

Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen? 
***

Lähitulevaisuus: LANTIT 6. MENESTYS
 
-menestys, saavutus, muutos parempaan, tuotteliaisuus-

Tämä on hyvä kortti kaikenlaisia yrityksiä varten! Ota menestyksesi avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee siitä, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.

Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?

 "Menestyksen edellytys on oman arvonsa tiedostaminen. Aito itsensä arvostaminen syntyy vain syvällisen ja perinpohjaisen itsensä tuntemisen kautta."
***

Oikein ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)