maanantai 21. marraskuuta 2016

Toiminnallinen maanantai

Huomenta!

Tänään, sateen ropistessa ikkunalaudalle saimme kortin

LANTTIEN 3. TOIMINTA

 
"Työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan; itseluottamus."

 Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä - velvollisuuden tunne tulee sisältäsi. Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitoutuminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voi jättää ulkopuolelle.

Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!

Millä elämäsi alueilla pidättelet vielä itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?

Olen nyt valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken. 
***

Kortti on yhtä "vetinen" kuin on ilmakin. Itseluottamusta tänään tarvitaan, sillä tästä päivästä tulee vaikea päivä! Tai ainakin haasteellinen. Se on hyvä jotta on itseluottamusta eikä hommat ole pysähtyneet.

Yksisarvisilta nostin

IMAGINE"Mitä näkisit, ajattelisit ja kuulisit, jos toiveesi toteutuisivat? Kun kuvittelet toiveesi toteutuvan, autat samalla toiveen toteutumisessa. Tämä kortti kehottaa sinua kuvittelemaan toteen sen, mitä todella haluat. Tämä on ihmisen mielikuvituksen voimaa, jota myös uskoksi kutsutaan. Usko, että toiveesi voivat vielä toteutua!"

***
Tämä onkin jännittävää. Mitä kaikkea ihminen voikaan toivoa ja se toteutuu?! Tässä pitää olla tarkkana. Toiveita on monenlaisia ja erityisesti haasteellista on keksiä, miten työelämässä toivoisin että asiat menee... Kotielämässä kaikki on selvää.

Eiliseen muuten sen verran vielä, että miten minua ilahduttikaan tuo kettukortti Yksisarvispakasta...Minä näin aamulenkillä ketun! Ja se oli kyllä pysäyttävä näky :-) Sieltä se tuli ja juoksenteli peltojen poikki metsään enkä voinut kuin katsoa sen juoksua. Vettä satoi. Voi, kunpa olisin saanut sen valokuvattua!

Toiveikasta päivää Sinulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)